Gratis verzending in Nederland en België vanaf 75,00 euro
Op het moment dat wij je order versturen ontvangt je van ons een bericht via e-mail. Gaat het om een Postpakket dan is deze tevens voorzien van een TrackTrace code waarmee je je bestelling online kunt volgen.

Verzendkosten;

Nederland

Pakket €6.75

Brievenbuspakket €4,25

België 

pakket € 7.95

Gratis verzending vanaf € 75,00!

 

PostNL pakketbezorging

Wij versturen zoveel mogelijk via brievenbuspost (met track & trace) zodat je niet thuis hoeft te blijven.

Is je bestelling te groot voor brievenbuspost dan versturen wij de producten in de vorm van een of meerdere pakketten met track & trace via PostNL. Een pakket/bestelling wordt 1 maal aangeboden en daarna of bij  de buren of het dichtstbijzijnde postkantoor/PostNL-locatie afgegeven.Als de bestelling is verstuurd, ontvangt je van ons hiervan een bevestiging via e-mail.

Wij kunnen helaas geen exacte datum van leveren garanderen.Meest is dit een dag na verzending. Dit is van toepassing voor adressen binnen Nederland

Bepaal zelf waar en wanneer (NL)

Op de dag van bezorging ontvang je al in alle vroegte een e-mail met het verwacht bezorgmoment. Komt het bezorgmoment je niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je je pakket ontvangt. Dat kan al voordat PostNL het pakket voor de eerste keer bij je komt bezorgen. Zo mis je nooit een S.A.Y. pakket! Wijzig je bezorgmoment eenvoudig naar een ander moment (overdag of ’s avonds) of laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie.

Levering op een ander adres

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen? Ja, dat kan. Bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat op een ander adres geleverd moet worden. Dat kan bijvoorbeeld ook je werkadres zijn als dat beter uitkomt.

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben?

Mocht PostNL er niet in slagen het pakket bij je thuis af te leveren dan wordt het bij een van je buren overhandigd. Als ook dat niet mogelijk is, dan wordt het pakket automatisch 7 dagen op het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt je hiervan een melding in de brievenbus zodat je het pakket kunt afhalen op een moment dat het best schikt.

Afhalen/bezorgen
Het is niet mogelijk om je bestelling zonder afspraak af te halen bij ons magazijn in Amsterdam. Wij voeren ook geen winkelactiviteiten op het adres van ons magazijn.